Blog / nyheder

March 03, 2019

0 Comments


Sleepbag-butik i Horsens

4. marts åbnede vi en vaskeægte flagskibsbutik i hjembyen Horsens. I de fysiske rammer kan kunden komme ind i kernen af Sleepbag-universet. Her er der basis for at udforske og købe produkterne, få personlige råd, være den første til at se nyhederne, mærke TEMNI-teknologien og blive puttet i den længe ventede voksenudgave af en Sleepbag sovepose.En Sleepbag-butik inspireret af slutbrugeren

Skaberen af Sleepbag.dk, Nina Frederiksen, har altid været drevet af at opfylde et virkeligt behov. Kerneproduktet er en babysovepose, der regulerer temperaturen, opfylder flere funktioner og tåler vask på 60 grader og tørretumbler. Den er skabt for at gøre hverdagen simplere for børnefamilier, hvor tid er ekstrahøjt prioriteret.

Det er også med slutbrugeren i fokus, når vi i Sleepbag.dk slår dørene op til Sleepbag-butikken. Med de fysiske lokaler kan kunderne se, røre ved og købe produkterne.

 

Men missionen er også at komme helt tæt på slutbrugen. Vi elsker dialogen, hvor vi har mulighed for at forstå forældrenes livsverden. Her kan vi tune ind på de behov og mangler, de faktisk oplever i tiden med små børn. De er vores helt store inspiration.


En oplevelse i Sleepbags univers

Vores produkter er på én gang bundsimple og lidt komplekse. De er intuitive at bruge, men har så mange smarte detaljer, som vi brænder for at give brugerne indblik i, så de får maks. glæde af deres køb.

Vi elsker at se kunden i øjnene og tage udgangspunkt i den enkeltes situation. Med flagskibsbutikken skaber vi en base, hvor vi kan fortælle og spørge ind, lade kunderne få fingrene i materialerne og mærke den unikke teknologi, vi bruger til at skabe de bedste sovevilkår for de små. Og så byder vi selvfølgelig de trætte forældre på en kop kaffe.


”Laver I ikke en Sleepbag til voksne?”

Spørgsmålet om, hvornår der kommer en voksen-Sleepbag, har figureret siden virksomheden var spæd. For hvem trænger mere til en lang lur end nybagte forældre? 


Vi har altid joket med, det kunne være sjovt at lave en Sleepbag til voksne, men rammerne har ikke rigtig været der. Det er de nu! Og vi glæder os vildt til at lade kommende og nybagte forældre prøve, hvordan det er at blive puttet og pakket ind i det bløde plys.

Voksen-Sleepbag


Babyvenlige forhold i Sleepbag butikken

Butikken slog dørene op 4. marts 2019. Den har åbent mandag-fredag kl. 10-16 og er derfor ikke en traditionel butik og har heller ingen disk. Men der er masser af produkter, som kunderne kan købe med hjem, og lokalerne huser også showroom, oplevelsesrum og kontorer. 


De er babyvenligt indrettede med bl.a. barnevognsparkering, mikroovn til at varme en sutteflaske og pusleplads til nødens stund. Sleepbag.dk vil også bruge stedet til at holde events, som ikke relaterer sig til deres produkter, men hjælper forældre og bedsteforældre med det, der er vigtigt i barnets første år.

Sleepbags Flagship Store har adresse på Nørregade 35 i Horsens på hjørnet mellem Nørregade og Skolegade.

Sleepbag butik Horsens

February 12, 2016

0 Comments


Topkarakter til Sleepbag.dk

Vi er stolte af at afsløre resultaterne på TÆNKs nyeste kemi-test; Sleepbag er fri for problematiske kemikalier, og et af de sikreste valg når der skal købes kombipose!

"Det har altid ligget os meget på sinde, at vores produkt ikke bare skal være "godt nok", men skal førende inden for sikkerhed, ligesom vi er indenfor teknologi" udtaler Nina Frederiksen, som har udviklet posen.

Sleepbag.dk bruger moderne teknologi for at sikre maksimal komfort til barnet. Temperaturregulerende materiale har i mange år været anvendt i produkter som skal modstå ekstreme situationer, eller sikre maksimal komfort. Ved at kombinere det med letvægtsprodukter som anvendes i moderne skitøj, og putte det hele ned i en lækker pakke af dansk design, står vi med et produkt som ikke alene er super funktionelt, fantastisk lækkert, og nu også testet som et af de sikreste på markedet.

Se artiklen fra Jyllandsposten ved at klikke her!

 

January 17, 2016

0 Comments


NR. 1 AUF DER WEIHNACHTSWUNSCHLISTE DER ØNSKEBØRN—KUNDEN

Die Elbo-Zeitung hat diesen tollen Artikel geschrieben, aus dem hervorgeht, dass Sleepbag.dk an der Spitze der Weihnachtswünsche der Ønskebørn-Kunden lag. Darüber sind wir schon ein bisschen Stolz :) Lies den Artikel hier.

Sleepbag nr 1 blandt Ønskebørn-kunders julegaveønsker

September 01, 2014

0 Comments

Velgørenhed ›


SLEEPBAG.DK UNTERSTÜZT DIE NOTHILFE DER DÄNISCHEN KIRCHE DURCH BUY-AID.DK

Sleepbag.dk hat dieses Jahr erneut beschlossen die Nothilfe der dänischen Kirche durch den Vertrieb mit buy-aid zu unterstützen. Wir senden die gute Botschaft weiter zu Euch allen und hoffen, dass Ihr auf buy-aid.dk vorbei guckt und den guten Zweck unterstüzt.

Von buy-aid.dk:

„Jedes Mal wenn Du Produkte von buy-aid.dk benutzt, hilfst Du Kindern auf der ganzen Welt. 10% vom Umsatz werden an unsere Kooperationspartner gespendet, die unter anderem für bessere Verhältnisse für kranke, hungernde und unterdrückte Kinder arbeiten.“

 

NEUE WEBSEITE UND ONLINESHOP

Liebe Kunden und Interessierte – Es ist uns ein großes Vergnügen unsere komplett neue Webseite und neuen Onlineshop zu präsentieren.

Wir haben lange an einem neuen Zuhause und einer neuen Welt für unseren geliebten Schlafsäcke und Babysachen gearbeitet.

Die Grundprinzipien hinter dieser neuen Webseite sind schönes Design kombiniert mit simpler Navigation und einem (finden wir) intuitiven und inspirierenden Shopping-Erlebnis. Wir hoffen sehr, dass Du das gleiche Gefühl haben wirst, wenn Du Dich auf der Seite bewegst.

ÜBERBLICK

Übergeordnet enthält die Webseite vier Bereiche:

1.Onlineshop: Hier findest Du alle Sleepbag-Produkte, und es ist jetzt ebenfalls möglich unsere süßen Spieltierchen (Ulle & Walter) direkt hier auf der Seite zu kaufen.

2.Funktion & Anwendung: Hier haben wir alles rund um Technologie, Anwendung und Pflege gesammelt.

3.Info: Hier findest Du alle praktischen Informationen bezüglich Preise, Lieferung, Umtauschservice, etc. Siehe auch unser neues Händler-Verzeichnis.

4.Blog: Wir möchten gerne die neue Blog-Sektion vorstellen. Wir freuen uns sehr mit Dir hinter die Kulissen von Sleepbag.dk zu kommen. Hier werden wir unter anderem von Geschichten über die Erlebnisse der Verbraucher, über neue Produkte und die selbige Arbeit/Produktion die hinter den Produkten steht berichten.

ULLE & WALTER

Nicht zuletzt sind wir super Stolz darauf, Dir unsere vier nagelneuen Videos mit unseren lieben Maskottchen Ulle & Walter vorstellen zu können. Wir hoffen, dass die zwei Kleinen auch Dein Lächeln hervorzaubern können ;-)

Sieh unter anderem, was Ulle & Walter mitten in der Wüste und im Weltraum erleben. Das ist ganz schön toll - wenn man der glückliche Eigner eines Schlafsacks von Sleepbag.dk ist!

Richtig viel Spaß mit der neuen Webseite. Und denke daran, dass Du uns auch immer bei Facebook und über unseren Newsletter folgen kannst.

Liquid error: Could not find asset snippets/.liquid